Call Atelier Relații Sănătoase 2022

SUPER X Girl Up
Powered by AVON

🍰 În cadrul ediției aniversare a festivalului Super, Girl Up Romania și Catherine Rhea vă așteaptă la un atelier prin care vom defini împreună ce înseamă o relație sănătoasă și cât de mult ne influențează natura relațiilor noastre în viața de zi cu zi.
🦋 Este esențial ca fiecare dintre noi să învețe cât mai devreme despre elementele ce stau la baza unei relații abuzive, care sunt semnalele de alarmă, cum să ne dăm seama de acestea, rolul consimțământului în cadrul unei relații sănătoase, pentru a numi doar câteva dintre temele pe care le vom aborda împreună.
🌼 Ca participante&participanți la acest atelier, veți avea oportunitatea de a învăța informații utile, practice și menite să vă ajute în viața voastră socială. După încheierea seminarului, ne vom împărți în grupuri mai mici pentru ca discuțiile să poată avea o atmosferă cât mai sigură și confortabilă.
Atelierul se va ține pe 26 august, în prima parte a zilei. Vă așteptăm cu drag și entuziasm!

CONDIȚII DE PARTICIPARE
🍓 Să fii elev/ă de liceu din România sau Republica Moldova
🍓 Să fii prezent/ă pe tot parcursul atelierului
🍓 Să respecți opiniile și experiențele celorlalte persoane

Deși am dori sa putem primi pe toată lumea, din cauza constrângerilor impuse de locația aleasă, vom putea primi un maxim de 30 de participanți. De aceea, găsești câteva întrebări mai jos, pentru a ne ajuta în procesul de selecție.

Pentru orice întrebare ne puteți scrie la contact@superfestival.ro sau prin DM-urile conturilor de Instagram @girlup.romania sau @super.festival.