Call Atelier de Film 2022

Dacă ai între 14 și 19 ani, ești la liceu și ai o pasiune pentru film, te invităm la atelierul de film Super de anul acesta!

Workshop-ul de film este dedicat tuturor adolescenților care doresc să experimenteze cu mediul audiovizual, indiferent de experiența anterioară. În cadrul întâlnirilor cu trainerii, aceștia vor fi îndrumați în procesul de realizare al unui scurtmetraj nonficțional, învățând totodată care sunt pașii necesari, dar și cum să se raporteze critic la alegerile lor și la limbajul cinematografic.

Anul acesta, atelierul de film va avea loc în perioada 28 august – 04 septembrie și revine într-o nouă formă, care gravitează în jurul observației și nonficțiunii. Cei 9 participanți vor fi îndrumați pe parcursul zilelor de atelier de către echipa de traineri Super formată din Dana Bunescu, Neil Coltofeanu, Tudor Jurgiu și Vlad Petri. În cadrul întâlnirilor cu trainerii, cei 9 participanți se vor implica în crearea și realizarea scurtmetrajelor, sub îndrumarea trainerilor. Participanții vor lucra în echipe, vor filma și își vor monta scurtmetrajele, ce vor fi proiectate în penultima zi din festival.

Atelierul de film Super e spațiul perfect în care îți poți dezvolta creativitatea, explorând toate posibilitățile oferite de domeniul cinematografiei, vei lega prietenii și vei învăța cât de importantă e colaborarea și munca în echipă. Nu conteaza dacă ai sau nu experiență, pasiunea si curiozitatea față de acest domeniu sunt mult mai importante.

Ne interesează curiozitatea și intuiția ta. Căutăm să vedem autenticitatea în aplicația ta, să aflăm câte ceva despre tine prin căutările, interesele, pasiunile, bucuriile, apăsările tale.

Deadline: 5 iulie