Call Atelier de Poezie 2022

În perioada 26 – 31 august, în București, are loc al cincea atelier de poezie, în cadrul ediției aniversare a Festivalului de artă făcută de adolescenți Super (a zecea)!

🎈 Trainerii cu care o să te întâlnești sunt Elena Vlădăreanu, Andrei Doboș, Veronica Ștefăneț, Tudor Pop, Mihnea Bâlici și Teona Galgoțiu, alături de care o să experimentezi prin exerciții de scriere și o să-ți discuți textele.

🍭 Pe lângă ocazia de a cunoaște alte persoane de vârsta ta care au aceeași pasiune, o să ai experiența unei lecturi publice și o poezie de-a ta o să fie publicată în Antologia Super, lansată în cadrul festivalului, pe 30 august!

🏠 Îți putem oferi cazare în București însă te rugăm, dacă preferi să stai la prieteni/e sau rude, să ne anunți din timp.

🚃 Pentru că este gratuit pentru elevi, te rugăm să vii cu trenul. Dacă ești nevoit/ă să folosești (și) altă metodă de transport, te rugăm să ne spui, ca să putem găsi o soluție. Nu vrem să fie ăsta un motiv care să te descurajeze!

CONDIȚII DE PARTICIPARE
🐞 Să fii elev/ă de liceu din România sau Republica Moldova
🐞 Să fii prezent/ă la toate întâlnirile din cadrul atelierului;
🐞 Poeziile cu care te înscrii să fie creații proprii.

DEADLINE ÎNSCRIERI: 15 IULIE

Deși ne-am dori să putem accepta toate persoanele care se înscriu, suntem nevoiți, din păcate, să limităm selecția la 10. Te rugăm să nu fi descurajat/ă dacă nu o să fii acceptat/ă anul ăsta. Avem multe exemple de participanți/e care au reușit din a doua sau a treia încercare. Cel mai important e să continui să scrii!
O să te anunțăm prin mail dacă ai fost selectat/ă sau nu la sfârșitul lunii iulie.

Dacă te-am convins, completează fiecare întrebare de mai jos și pentru orice nelămurire ➡️ contact@superfestival.ro.