Call Expoziție 2022

FOR UKRAINIAN REFUGEES: if you are aged 14-19 and would like to apply to the Super exhibition with your art, contact us at lucaflorian@superfestival.ro and luana.closca@superfestival.ro

Prin acest formular te poți înscrie la Expoziția de Artă Vizuală Super 2022

Orice fel de artă este acceptată, în orice tehnică. Expoziția va fi curatoriată de Luana Cloșcă și Luca Florian și va avea loc în București, în cadrul Festivalului de Artă Făcută de Adolescenți Super.

În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților din afara Bucureștiului. Super va suporta costurile imprimării fotografiilor și lucrărilor de artă digitală și vom încerca să facem rost de echipament în cazul lucrărilor sound/video. Dacă ne place proiectul tău, o să facem tot ce putem să poată fi expus. În cazul lucrărilor care trebuie trimise fizic, ele vor trebui expediate către București în cel mai scurt timp după anunțarea selecției. Îți vom scrie noi adresa și datele exacte pentru a le putea expedia către noi la timp. Te poți înscrie și doar cu o idee de proiect sau cu lucrări în lucru.

Toți artiștii trebuie să aibă între 14 și 19 ani și să nu fi terminat liceul, sau să dea bacul în 2022 . Te rugăm să completezi formularul cu atenție și să trimiți toate datele cerute. Completează formularul o singură dată pentru toate lucrările trimise. Sunt binevenite lucrările artiștilor din România și Republica Moldova.

Perioada de înscriere este între 23 iunie și 23 iulie. Rezultatele selecției lucrărilor vor fi comunicate la scurt timp, prin e-mail.

Dacă nu ți-e clar ceva din formular, sau ai vreo întrebare, te rugăm să ne scrii la adresele luana.closca@superfestival.ro și lucaflorian@superfestival.ro


ÎNSCRIERI AICI