Call Super-ambasadorii: ediția a 6-a

✨ Super, festivalul de artă făcută de adolescenți, iese din nou la plimbare în afara Bucureștiului, ajungând în toată România și Republica Moldova, în cadrul ediției aniversare! De 10 ani, Super încurajează adolescenții să învețe și să experimenteze prin artă, iar de 6 ani, Super-ambasadorii au devenit una dintre cele mai importante componente ale misiunii noastre, aducând spiritul Super în 30 de orașe din România și Republica Moldova.

✨Așa că hai să pregătim tortul ediției aniversare împreună! Fii ambasador în orașul tău, promovând evenimentele și campaniile Super (campania de înscriere a filmelor, a lucrărilor pentru expoziție, atelierele Super de fotojurnalism, film și poezie) și organizând o proiecție cu filme de la edițiile trecute ale festivalului (orice alte idei sunt binevenite)!

✨ Dacă ești pasionat de artă și crezi în (Super)puterile adolescenților, credem că este sarcina perfectă pentru tine. Reprezentanții Super vor primi adeverințe de voluntari ai festivalului și vor fi invitați la ediția a 10-a, unde vor putea cunoaște comunitatea de voluntari, regizori și interni Super și participa gratuit la evenimentele festivalului.

✨ Abia aștept să auzim ideile voastre despre ce ați vrea să faceți și cum vă gândiți să implicați comunitățile locale într-un eveniment cultural. Lăsăm aici câteva exemple, dar nu vă limitați la ele (apreciem idei cât mai creative și noi):

• atelier artistic la care să inviți ca trainer un/o artist/ă pe care îl/o admiri;
• un eveniment „open-mic”, în cadrul căruia oricine poate lua microfonul ca să citească o poezie (creație proprie sau nu);
• o zină cu texte și ilustrații;
• o expoziție de artă cu lucrări pe o anumită temă;
• un scurtmetraj documentar colectiv.

Rolul ambasadorilor este să aleagă o temă și un format pentru evenimentul ales, să facă textul apelului și să se ocupe de detaliile logistice și de promovare a apelului în orașul/județul lor, dar și, dacă e cazul, de selecția lucrărilor și realizarea unui produs final. Proiectele ambasadorilor vor fi apoi promovate pe rețelele sociale Super și adunate pe o pagină specială, dedicată lor, pe site-ul nostru. De asemenea, vă puteți baza pe noi pentru feedback pe tot parcursul organizării evenimentelor!

✨ Ambasadorii Super trebuie să aibă între 14 și 19 ani, să fie din afara Bucureștiului și să fie dispuși să acorde timp constant lucrului pentru festival.

Dată limită pentru înscriere: 1 februarie 2022. După trecerea de prima selecție (formularul), persoanele selectate vor avea un interviu cu un reprezentant Super.

✨Dacă ai orice nelămurire, scrie-ne la contact@superfestival.ro