Vineri, 03.09 are loc spectacolul de teatru Hei, tu, vecine! al Centrului Educațional de Arte Performative CEVA din Târgu Neamț

𝙃𝙀𝙄, 𝙏𝙐, 𝙑𝙀𝘾𝙄𝙉𝙀

🎶“Știi că dacă ar fi să fie,

N-ar mai fi o melodie” 🎶

Nu-i așa? Dacă ar fi fost să fie, n-ar mai fi așa cum e. Ca să fim mai explicite și să fie și Colea mai explicit 😜, ne referim, în primul rând, la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și la situațiile din ziua de azi: oamenii care judecă orice în exces, bullying, rasism, pierderea umanității, alergarea după bani, cursa pentru jobul perfect, bârfa la orice colț al orașului ș.a.m.d. Așadar, dacă toate astea nu ar fi fost și am fi trăit într-o lume perfectă cu fundal roz, nu ne-am mai fi pus un milion de întrebări și nu am mai fi avut această dorință de a schimba ceva. Noi credem că, până la urmă, imperfecțiunea societății a adus și ceva bun printre noi.

Uneori ne crapă curiozitatea. E epuizant rău să te tot întrebi unde o să fii, ce o să fii și cum..

De-a lungul discuțiilor noastre cu propoziții lungi  despre trecut, prezent și viitor, am pus la cale un… 🎭🔮Spectacol din viitor🔮🎭 în care ne zicem oful, dar nu plângând și suspinând, ci mai mult bucurându-ne. E ceva cu #hiphipura. 🤪🥰 Și atenție! Asta nu e doar despre adolescenți, e despre toți cei care își pun întrebări.

noi ne vom întreba încă o dată,

Alexandra, Bianca, Colea, Mara, Miru, Mișa, Raluca, Tatiana

cu puțin ajutor de la: Jo Brăilescu, Ovidiu Cosovanu, Daniel Chirilă