Call Voluntari 2022

Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, caută voluntari!
Te rugăm să citești cu atenție regulamentul de mai jos înainte să te înscrii.

Call-ul este deschis liceenilor între 14 și 19 ani.
Voluntarii trebuie să fie disponibili pe toată perioada festivalului, de pe 30 august pe 5 septembrie 2022. La festival vor avea loc: proiecții de film, sesiuni de feedback cu juriul, concerte, o expoziție de artă făcută de adolescenți și lansarea unei antologii de poezie. Festivalul are loc în București. Nu putem plăti transportul sau cazarea voluntarilor care nu sunt din București.

Voluntarii trebuie, de asemenea, să fie disponibili înainte de festival pentru a edita și a traduce subtitrările din engleză în română sau invers. De aceea, te rugăm să te asiguri că vei avea îndeajuns timp înainte de festival pentru a traduce subtitrări. Stați liniștiți, vă oferim suportul și o să vă învățăm cum funcționează programele specifice.

Pentru departamentul foto, te rugăm să pregătești 10-12 fotografii făcute de tine (preferabil la evenimente) pe care să ni le arăți la interviu. Voluntarii selectați pentru acest departament vor avea ocazia să participe la un atelier de fotografie cu Toma Hurduc, un fotograf tânăr, student la Imagine de film în cadrul UNATC, membru al echipei isopatrusute și colaborator Gen, revistă și Versus Magazine.

Deadline: 10 august

Fii cât mai creativ și original. Căutăm oameni care vor cu adevărat să fie voluntari la Super și care au o pasiune pentru film/ artă/ cultură/ educație și vor să intre în contact cu alți artiști, regizori etc. După deadline, vom face o primă selecție în funcție de formular. Apoi, cei care au trecut de prima etapă de selecție vor fi invitați, pe mail, la interviuri (verificați-vă e-mail-urile în fiecare zi, inclusiv spam-ul).

Abia așteptăm să ne vedem la festival! <3