Donează pentru Super
Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit pentru Super

Avem nevoie de susținerea ta!

  • GALANTOM: O LUME SUPER9

superfestival.galantom.ro

În 2021, la ediția a noua, ne vedem în situația în care festivalul nu a primit finanțare de la AFCN sau CNC, pentru prima oară în ultimii cinci ani, în ciuda muncii noastre și a rezultatelor reale și consistente pe care „Super” le livrează cu fiecare ediție.

Suntem hotărâți ca „Super9” să se întâmple, dar avem nevoie de ajutorul tău. Dacă apreciați proiectul și modul cum reușește să suplinească nevoia adolescenților de a avea acces la educație artistică și de a se exprima creativ, aducând laolaltă liceeni din toată țara, atunci te invităm să donezi pentru ediția a 9-a „Super”.

Donațiile vor acoperi costurile strict necesare pentru derularea acestei ediții – de la cazarea participanților (pentru că ținem neapărat să acoperim noi costurile de cazare, ca festivalul să fie accesibil pentru toată lumea din țară), la chiriile spațiilor și echipamentelor (pentru că vrem, pe cât posibil, să nu punem taxe de înscriere sau bilete de intrare) sau remunerațiile trainerilor la ateliere.

  • PATREON

patreon.com/superfestival

Festivalul a început cu un buget de 100 de lei, din care am făcut câteva afișe pe care le-am pus în licee. Acum, continuă să funcționeze cu o echipă care lucrează în mare parte voluntar, și să depindă de finanțări și sponsorizări, de la an la an. Am început fără vreo cunoștință legată de scrierea de proiecte și de atragerea de fonduri, și ne-am bucurat de fiecare dată când am reușit să primim o finanțare și să ne ducem proiectele mai departe. Însă bugetele de multe ori variază, și la fel și prioritățile și apelurile deschise de finanțare. Asta înseamnă că nu avem niciodată surse complet sigure de finanțare, care să asigure sustenabilitatea proiectului.

Un venit constant, lunar, ar asigura nu numai că vom fi mai siguri că festivalul poate continua, dar și că vom avea mai multă libertate să facem proiecte educaționale și artistice noi. Ne poți susține prin Patreon, cu un abonament lunar, care îți va oferi acces la o selecție de filme câștigătoare ale edițiilor de festival precedente. Curând, vom lasa conținut nou exclusiv pentru Patreon de care suntem foarte entuziasmați!

  • 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Completează formularul pe:

redirectioneaza.ro/superfestival

  • DONAȚII ÎN BANI

Puteți folosi următorul cont bancar, specificând în titlul tranzacției „Donație pentru festivalul Super”:

Nume titular: Asociația Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici 
Cont IBAN: RO48BACX0000001351140001
Banca: Unicredit Țiriac Bank, sucursala Millenium 
CUI: 36822851

  • DONAȚII DIRECTE DE ECHIPAMENT ȘI ALTE MATERIALE

La „Super” organizăm ateliere gratuite de film, fotografie, poezie, scriere creativă și jurnalism, la care au participat de-a lungul anilor sute de liceeni. Aceste ateliere sunt un punct important în parcursul artistic și profesional al liceenilor, participanții din trecut fiind acum studenți la facultăți de profil sau chiar lucrând în industria creativă. Filmele și fotografiile realizate în cadrul atelierelor noastre sunt apoi proiectate la festival cu un public de sute de spectatori, respectiv publicate într-un album foto anual.

Din păcate, bugetul limitat ne forțează să selectăm adolescenții și în funcție de echipamentul pe care deja îl dețin, lucru care afectează caracterul accesibil al atelierelor. Ne dorim să putem oferi tuturor liceenilor șansa de a se înscrie la ateliere și de a avea acces la echipament performant pe care să-l folosească pentru a-și realiza exercițiile și proiectele.

Dacă aveți echipament audio, foto și video sau alte materiale relevante de care nu mai aveți nevoie, ni le puteți trimite nouă pentru a le putea pune la dispoziția adolescenților! Acceptăm și echipament nou. 🙂 Cel mai mult ne-ar ajuta următoarele:

Camere video handycam
Camere DSLR
Obiective pentru DSLR
Trepiede
Hard disk-uri externe
Reportofoane
Căști
Prelungitoare

Pentru mai multe detalii, ne poți trimite un mail la contact@superfestival.ro!

  • FII VOLUNTAR SAU AMBASADOR  

În fiecare an, aproximativ 60 de voluntari și ambasadori Super ne ajută să ajungem la cât mai mulți adolescenți din toată țara și să organizăm festivalul. Dacă ești adolescent, fii cu ochii pe pagina Super și înscrie-te atunci când avem apeluri de voluntari (de obicei în luna mai) sau ambasadori (de obicei în noiembrie-decembrie).