Sâmbătă, 04.09, are loc concertul Super cu trupe și artiști adolescenți 

Line-up: 

Mara Trefaș | Flashback | Flying Otters | Ruxandra Istrate | Costa | Pyroblast | Bad Trip

Mara Trefaș:

Mara Trefaș este o tânără artistă la început de drum ce abordează un stil muzical cu influențe indie. Îi place să se joace cu vocea ei și sa se reinventeze prin interpretarea diferită a unor melodii cunoscute. A debutat într-o trupă rock din Bacău, iar, în prezent, compune piese precum „Oricum”, „Born to lie” și „Defecți”.

Flashback:

FLASHBACK este o trupă de muzică pop-rock, formată din 6 tineri talentați, cu experiență și cu un vibe efervescent, dornici să cânte și să împartă bucurie publicului. Sabina (voce), Andrei Turcu (clape), Misha (chitară bass), Riti (tobe), Pixel (chitară) și Max (chitară) lucrează continuu la o varietate de piese muzicale, având un playlist cât mai diversificat, dorindu-și să dea o formă unică, conceptului de cover, urmând ca, în viitor, să se axeze pe melodii proprii.

Flying Otters:

Flying Otters, trupă legată de o strânsă prietenie și pasiune pentru muzică rock și indie, s-a format în urma mai multor colaborări  în cadrul școlii, după o lungă perioadă de carantină, în luna mai a anului 2020. Chiara Cipolletta (voce și chitară secundară), Carla Botez (chitară și backing vocals), Mattia Bax (tobe), Pavel Vinca (bas), elevi ai Liceului de Arte din Piatra-Neamț, își petrec timpul liber împreună, lucrând la piese proprii, interpretând melodiile celor mai cunoscuți artiști dragi lor, mereu în căutare de noi proiecte.

Ruxandra Istrate:

Iubitoare de jazz, blues, indie, dar și R&B, Ruxandra Istrate este o artistă de 18 ani care adoră să interpreteze și să ofere publicului un concert cu adevărat captivant și memorabil. Totul a început acum câțiva ani, iar, de atunci, muzica înseamnă pentru ea un stil de viață și o modalitate sinceră de a comunica, urmând ca pe viitor să-și lanseze propriile creații bazate pe influențe funk și grunge.

Costa:

Din generația nouă de „bedroom artists”, Costa e un artist de indie rock/pop cu influențe din fiecare colț al genurilor muzicale. În prezent, pregătește primul lui EP: „More Pity, Less Party”, o colecție de piese DIY, cu un sunet haotic, care îi reprezintă pe deplin caracterul. „Nici eu nu știu exact ce fac most of the time, de-asta nici nu am un nume pentru proiectul ăsta, dar, până la urmă, cam asta e toată ideea, de-asta e DIY.”

Pyroblast:

Robe Cristian, Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârcă și Petru Aldea sunt cei patru tineri artiști care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt fani Machine Gun Kelly, Modsun, Blackbear, Bring Me The Horizon, compun și pregătesc deja foarte multe surprize. Pyroblast a lansat primul single în urmă cu aproape cinci ani, iar de atunci au urmat piese precum „invită-Mă la dans”, „Get You Low” și „O noaptE în Anglia”.

Bad Trip:

Au pornit ca un power trio cu Damian (voce, chitara), Radu (tobe) și Vlad (bass) la începutul lui 2020. În iulie, l-au cunoscut pe David și a intrat în trupa pe chitară lead. De atunci, cântă împreună, iar de-a lungul timpului au trecut prin grunge, alternative, indie, rock. Ei sunt Bad Trip!