Super-ambasadorii: ediția a 4-a

 

Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, ajunge la adolescenții din toată România și Republica Moldova! Super își dorește să încurajeze adolescenții din România și Moldova să facă filme și să se uite la filme. De asta, avem nevoie de ambasadori voluntari ai festivalului, care să ne reprezeninte în afara Bucureștiului. Cele două sarcini principale ale ambasadorilor sunt: promovarea festivalului (campania de înscriere de scurt-metraje, workshop-uri etc) și organizarea unui eveniment marca Super în localitatea/ orașul lor.

Dacă ești pasionat de cinematografie și crezi în (Super)puterea adolescenților de a face filme, credem că este sarcina perfectă pentru tine. Reprezentanții Super vor primi adeverințe de voluntari ai festivalului și vor fi invitați la ediția a 8-a, în iunie, fiindu-le asigurat transportul până în București și cazarea în București, unde vor putea cunoaște comunitatea de voluntari, regizori și interni Super- și participa gratuit la evenimentele festivalului.

Ambasadorii Super trebuie să aibă între 14 și 19 ani, să fie din afara Bucureștiului și să fie dispuși să acorde timp constant lucrului pentru festival. Dată limită pentru înscriere: 1 decembrie 2019. După trecerea de prima selecție (formularul), persoanele selectate vor avea un interviu pe Skype cu un reprezenant Super.

Grafică: Elena Smîntînă.

 

 

Dacă formularul de mai sus nu merge, poți completa aici.