Call pentru video-poeme | SUPERCAPITOL

SUPERCAPITOL revine!

Dacă ai între 14 și 22 de ani și ești la liceu sau la facultate, trimite-ne un video-poem!

➜ Cum să fie videoclipul?

Un video-poem e un videoclip cu tine citind o poezie. Poți trimite un link de Youtube, Drive sau Vimeo (orice link care nu expiră). Videoclipurile pot avea maxim 5 minute. Încurajăm proiectele cât mai creative. Gândește-te la toate detaliile: unde citești poezia? ce e pe fundal? cum citești poezia? cum se potrivește (sau nu) clipul cu poezia? ce spune clipul despre poezie?

➜ Cum trimiți? 

Adresa noastră de mail: superfilmfestival@yahoo.com. În plus, scrie-ne în mail numărul tău de telefon, contul tău de facebook, numele tău complet, liceul, orașul, numele poeziei și autorul. Deadline: 24 mai.

➜ Ce se întâmplă cu videoclipurile? 

Cele mai bune creații vor fi proiectate și premiate în cadrul festivalului Super 2019, de pe 12-16 iunie, în București. Poate fi orice poezie care îți place/ te inspiră, de orice autor, inclusiv creații proprii.

Afiș de Alex Petrican.

Proiect organizat de SUBCAPITOL, în parteneriat cu Super  .

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.