Super Atelierul de Film 2021

🎬 Workshop-ul de film este dedicat tuturor adolescenților care doresc să experimenteze cu mediul audiovizual, indiferent de experiența anterioară.

🎞 Workshop-ul va avea loc în perioada 30 august – 5 septembrie.

🎥 Primele două zile vor fi dedicate întâlnirilor și discuțiilor cu trainerii Sarra Tsorakidis, Carmen Tofeni, Dragoș Apetri și Călin Boto. În cadrul întâlnirilor cu trainerii, participantele și participanții vor fi îndrumați în procesul de realizare al unui film de scurtmetraj, învățând totodată care sunt pașii necesari, dar și cum să se raporteze critic la alegerile lor și la limbajul cinematografic. În următoarele zile, aceștia vor fi împărțiți în echipe, vor filma și monta scurtmetrajele lor. Filmele vor fi proiectate în ultima zi de festival, pe 5 septembrie.

🇫🇷 Workshop-ul este sprijinit de Institutul Francez din București. Filmele discutate în cadrul întâlnirilor vor face parte din cinematografia franceză.

Pentru a te înscriere la workshop, trebuie să ne trimiți:

➡ 3 sinopsis-uri de filme pe care ai vrea să le faci la workshop-ul Super (bazate pe idei originale, de câte un paragraf fiecare);

➡  un scurtmetraj făcut de tine și/sau 5 fotografii;

➡ o scurtă descriere a ta, în care să ne spui de ce vrei să participi la acest workshop, ce așteptări ai de la atelier, și dacă ai o cameră cu care ai putea filma. Te poți înscrie la workshop și dacă nu deții deja o cameră cu care ai putea filma (acest lucru nu îți va afecta aplicația).

Deadline: 24 mai

Formularul de înscriere și regulamentul se găsesc mai jos, asigură-te că ai citit cu atenție înainte de a completa!