Super Ambasadori 2018: Fii ambasadorul festivalului internațional de filme făcute de liceeni!

Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, își dorește să încurajeze și adolescenții din afara Bucureștiului să facă și să se uite la filme! De aceea avem nevoie și anul acesta de ambasadori voluntari ai festivalului, care să ne reprezinte atât în alte zone ale României, cât și în Republica Moldova, promovând campania de înscriere a filmelor și organizând evenimente marca Super (proiecții de film, ateliere, retrospective etc).

Dacă ești pasionat de cinematografie și crezi în (Super)puterea adolescenților de a face filme, credem că este sarcina perfectă pentru tine. Reprezentanții Super vor primi adeverințe de voluntari ai festivalului, vor fi invitați la ediția a 6-a și vor putea participa gratuit la evenimentele festivalului, în iunie, fiindu-le asigurat transportul până în București. În plus, vor putea cunoaște comunitatea de voluntari, regizori și interni Super.

Cei care vor să se înscrie trebuie să aibă între 14 și 19 ani, să fie din România (din afara Bucureștiului) sau Republica Moldova și să fie dispuși să acorde timp constant lucrului pentru festival.

Dată limită pentru înscriere: 30 Noiembrie.

ÎNSCRIE-TE AICI: http://www.superfestival.ro/2017/11/13/inscrieri-super-ambasadori-2018/

În 2017, cu ajutorul a 16 ambasadori, Super a ajuns în 12 orașe: Bacău, Gura Humorului, Brăila, Focșani, Tulcea, Piatra-Neamț, Brașov, Constanța, Alexandria, Adjud, Craiova, Lugoj, în care au avut loc 13 evenimente: 2 workshop-uri și 11 retrospective. În total, la evenimentele Super în țară au participat peste 500 de persoane

Super este cel mai mare festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. Festivalul e organizat de tineri, cu puțini adulți implicați – s-a născut din dorința unor regizori adolescenți de a avea un loc unde să își arate filmele, unde să se exprime.

Prima ediție Super a avut loc la Cinema Studio în iunie 2013, cu 7 scurtmetraje realizate de 5 tineri regizori, o echipă de 3 oameni și un public de 100 de persoane. De atunci, festivalul a evoluat considerabil!

În mai 2017 a avut loc ediția a 5-a, la Cinema Elvira Popescu – cu peste 50 de scurtmetraje naționale și internaționale, ateliere de film și fotografie, 3 proiecții Super Warm-Up, o expoziție de artă și  petreceri.

Echipa, acum mult mai numeroasă, caută noi colegi plini de entuziasm!

 

*Fotografii de la proiectele ambasadorilor Super de anul trecut.